Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-عضو کمیسیون «امور داخلی کشور و شوراها» مجلس شورای اسلامی با طرح این پرسش که کجای دنیا قیمت خودرو در بازار آزاد دو برابر درب کارخانه است؟، گفت: بر اساس کدام منطق اقتصادی قیمت پراید ۱۲۰ میلیون تومان می‌شود و این توهین به ملت ایران است. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام خانه ملت، فاطمه مقصودی در نشست علنی امروز یکشنبه، ۲۳ شهریور مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خطاب به نمایندگان، گفت: اگر به تبعیض، ضعف مدیریت، رانت‌خواری و دیگر مولفه‌ها که به اثبات آن نیازی نیست اذعان دارید و اگر چنین است که هست پس چرا این ضعف‌ها را روی میز جستجو نمی‌گذارید و برای حل آن‌ها اقدامی نمی‌کنید؟

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آیا توجه ما به حاشیه‌های شخصی و خودنمایی‌ها و هیجان زدگی‌ها در صحبت‌ها و نطق‌های بعضا نمایشی مانع کار نیست؟ و آیا این موضوع نیست که نمی‌گذارد ما از تفکر هیجانی به یک مبانی عمیق عملی بیندیشیم و هر چه داریم در طبق اخلاص برای رهایی مردم از این ورطه هولناک اقتصادی، فرهنگی و اخلاقی که مسئولان اجرایی پدید آورنده آن بوده کاری کنیم؛ آیا به فکر فرو رفته‌ایم؟

وی افزود: این مجلس آخرین سرمایه‌های نظام را برای متقاعد کردن مردمی که از هر طرف زیان دیدند به میدان آورده است؛ فکر می‌کنیم که شخص دیگری می‌تواند بار ناکارآمدی ما را به دوش بکشد؟  بیش از هر زمان دیگر در رصد چشم‌های خشم و یا اگر خوشبینانه بگویم امید مردم از همه جا رانده هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مقصودی خطاب به نمایندگان یادآور شد: به عنوان نمونه صنعت خودروی ایران نزدیک به نیم قرن حمایت‌های همه جانبه به گفته اهل فن در صورت ورود یک رقیب خارجی در بازار ایران یک ماه هم نمی‌تواند دوام بیاورد؛ چقدر پای این درخت آب بریزیم و هرسش کنیم و حواسمان باشد که باد نخورد و خدای نکرده برگ هایش آزرده نشود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: کشور‌هایی همانند کره برای شکوفایی صنعت خودروی خویش به آن‌ها ۵ سال زمان دادند نه ۵۰ سال؛ شعبده بازان ناجوانمرد نهایت اجحاف در حق مردم مظلوم و ضعیف را دارند؛ کجای دنیا قیمت یک خودرو به ۲۰۰، ۳۰۰ و ۶۰۰ میلیون تومان می‌رسد؟ زمانی گفته می‌شود که ایران خودرو و سایپا کارتل اقتصادی هستند، اما به گمان من اطلاق واژه کارتل اقتصادی به این دو شرکت اجحاف در حق واژه‌ها است، زیرا کارتل به معنای اتحاد و شرکت در جهت تصاحب بازار است و در ایجاد کارتل‌ها دولت‌ها نقشی ندارند و بر بستر یک فضای رقابتی ایجاد می‌شوند، اما دولت نیم قرن است که از ورود هر گونه رقیب خودداری می‌کند.

کجای دنیا قیمت یک خودرو درب کارخانه و بازار آزاد دو برابر می‌شود وی ادامه داد: اقدامات اخیر این دو شرکت در این آشفته بازار اقتصادی و تنگنای معیشتی مردم مرز‌های بی انصافی را در نوردیده است؛ کجای دنیا قیمت یک خودرو درب کارخانه و بازار آزاد دو برابر می‌شود و از این طرف و آن طرف به گوش می‌رسد که برخی مسئولان اجرایی کشور می‌گویند که فلان اندیشکده آمریکایی گفته است که آنقدر به دولت و ملت ایران فشار می‌آوریم که چه بشود؟ فرض کنید که می‌خواهند فشار بیاورند شما چرا می‌گویید؟ شما چرا تکرار می‌کنید؟ شما چرا حرف دشمن خبیث و قداره‌کش را تکرار می‌کنید؟ آیا اقدام موثر ما برای مقابله با حیله و ترفند رذیلانه  دشمن که به تعبیر رهبر عزیزمان جنایت علیه بشریت بوده همین است که حرف دشمن را در تریبون‌های مختلف تکرار کنیم.

نماینده مردم بروجرد یادآور شد: وزارت صمت به عنوان دستگاه اصلی قوه مجریه در حوزه تولید و عرضه ماه‌ها است که متولی ندارد و بر اساس کدام منطق اقتصادی قیمت پراید ۱۲۰ میلیون تومان می‌شود و این توهین به ملت ایران است و امیدواریم مجلس برنامه‌ای برای مدیریت این نابسمانی داشته باشد. بیشتر بخوانید نماینده بروجرد: مجلس دست سوداگران حوزه مسکن را کوتاه کند

انتهای پیام/

برچسب ها: فاطمه مقصودی وزارت صمت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت صمت کجای دنیا قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۱۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است

به گزارش «تابناک» به نقل از وابط عمومی بانک ملی ایران؛ محمد رضا پور ابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در پاسخ به نقش و جایگاه بورس و بازار سرمایه در تحقق شعار سال مبنی بر « جهش تولید با مشارکت مردم» به خبرنگار روابط عمومی بانک ملی ایران گفت: مقام معظم رهبری در انتخاب شعار امسال علاوه بر اهمیت جهش تولید، به مشارکت مردم نیز اشاره داشتند و آنچه که در مشارکت مردم می تواند رقم بخورد بخش اعظمی از آن بازار سرمایه کشور است کما‌اینکه سهام عدالت را از طریق بازار سرمایه کشور با رویکرد مشارکت عمومی تبدیل کردیم.

پور ابراهیمی اذعان کرد: شاید تنها کشوری در منطقه هستیم که این تعداد از توده های مردم در بازار سرمایه به صورت مستقیم و غیر مستقیم حضور دارند.

وی با بیان نگرانی‌های مردم بابت سرانجام دارایی های دولت گفت: بعضاً اصطلاحاتی شنیده می‌شود که دارایی‌های دولت را به تاراج برده‌اند و بخش خصوصی آنها را ارزان خریده است؛ اینها دغدغه‌های مردم هست و اگر ما می‌خواهیم مشارکت را افزایش دهیم به دلیل شرایطی که در کشور وجود دارد باید این نگرانی‌ها را برطرف کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم ادامه داد: وقتی ما توده‌های مردم را در قالب شرکت سهامی عام یا تعاونی‌های سهامی که می‌توانند در بازار سرمایه پذیرفته شوند شریک می‌کنیم، این دغدغه به تاراج بردن به مراتب کمتر می شود چرا که خیر آن به توده‌ها می‌رسد و هر میزان سهمی که به آنها اختصاص داده شود شفاف و مردمی است و کسی نمی‌تواند مدعی شود که آن را به یک شخص داده‌اید.

نماینده مردم کرمان و راور با بیان اینکه ظرفیت بازار سرمایه اساساً در جهت تجهیز منابع از طریق ورود افراد به صورت سرمایه گذاری خرد است؛ تصریح کرد: هنر این است که این اقدامات منجر به تغییر بزرگ اقتصادی شود. 

وی ماهیت بازار سرمایه را بسیار مهم دانست و افزود: برای تمام این مسائل ابتدا لازم و ضروری است که ما ذائقه مردم را که در بازار سرمایه مدتهاست تلخ شده، شیرین کنیم. اگر ذائقه شیرین شود مردم به سمت بازار سرمایه خواهند آمد. این بازار از سال 84 دارای قوانینی بوده که در سال‌های بعدی نیز مورد تایید بوده است اما به دلیل عملکردی که خوب نبوده اکنون ما شاهد یک نگاه منفی هستیم که با اقدامات به موقع و موثر دولت می‌توانیم این نگاه را تغییر داده و شاهد افزایش مشارکت مردم از طریق ظرفیت‌های بازار سرمایه باشیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در واکنش به واگذاری بیش از 50 درصد سهم پتروشیمی شازند از سوی بانک ملی ایران به شرکت شتران که 70 درصد آن مردمی است و حدود 47 میلیون ایرانی در آن سهم دارند، در راستای خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری‌ گفت: این اقدام بانک ملی ایران بسیار ارزشمند است و هر کاری که بتواند تصدی‌گری دولت به طور مستقیم و غیر مستقیم در اقتصاد را کاهش داده و سهم بخش خصوصیِ واقعی و مردم را افزایش دهد قابل تقدیر است.

 پور ابراهیمی تاکید کرد: در واگذاری‌ها باید دقت کنیم، گاهی این اتفاق رقم می خورد اما باز به شرکتی انتقال پیدا می‌کند که دولت در پشت آن دست داشته و با کمترین سهم بیشترین اعمال قدرت را می‌کند، مانند فرآیندی که در خودرو سازی شاهد آن هستیم. واگذاری‌ها باید به این شرط باشد که شرکت‌ها واقعا خصوصی باشند و یا مردم درآن سهم زیادی را داشته باشند.

دیگر خبرها

  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه 11 اردیبهشت 1403 / سکه امامی میلیونی رشد کرد
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • پورابراهیمی: طرح مالیات بر سوداگری به کاهش التهابات بازار خودرو، ارز، طلا و مسکن کمک می‌کند
  • ریزش میلیونی قیمت‌ها در بازار طلا و سکه/ پیش‌بینی قیمت‌های فردا
  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سکه بهار ۳۸ میلیونی شد
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد